Enfilem les competències

Finalment, després de molts mesos de feina, us podem oferir una versió completa del material “Enfilem les competències”.

Aquest material ha rebut el suport de l’ICE de la Universitat de Barcelona i ha estat elaborat conjuntament per Alba Ambròs, Marta Rovira i un servidor, Joan Marc Ramos.

Ja us podeu descarregat aquest material des del CD penjat a l’ICE de la UB, però hem cregut convenient deixar-lo actiu en suport Moodle per tal de poder anar ampliant-lo progressivament.

L’objectiu d’Enfilem les competències no és només posar el nostra granet de sorra en la difusió d’aquestes tendències didàctiques sinó, sobretot, d’elaborar un pla de formació útil per a totes aquelles persones relacionades amb la formació inicial i contínua dels nostres mestres i professors.

Hi trobareu idees, propostes d’activitats que hem plantejat amb èxit en els nostres cursos…

I, com sempre, restem ametents dels vostres comentaris i de les vostres aportacions, ja siguin en positiu o en negatiu. Hem treballat dur per fer un document agosarat en alguns punts, amb algunes idees que poden suscitar debat. Ens encantaria poder entrar en aquest debat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *