Convocatòria XXII Olimpíada de Filosofia Internacional (IPO)

                  Invitació a participar en la XXXII Olimpíada Internacional de Filosofia 2024

El comitè organitzador de IPO Spain 2024 convida a tots aquells estudiants d’ensenyament secundari (E.S.O. i Batxillerat) a inscriure’s en el procés de selecció de la XXXII edició de l’Olimpíada Internacional de Filosofia que tindrà lloc del 16 al 19 de Maig de 2024 a Hèlsinki (Finlàndia) amb la temàtica Filosofia i Ecologia, Drets dels Animals i Justícia Global i Democràcia.

L’alumnat interessat a participar en el procés de selecció haurà d’enviar un breu CV  en aquest formulari i emplenar aquesta carta de motivació (màxim 3 pàgines), juntament amb un breu assaig filosòfic –entorn de 2000 paraules– escrit en un dels idiomes referits diferent a la llengua materna. L’idioma queda per descomptat a la seva elecció. Aquest assaig lliure haurà d’estar relacionat d’algun mode amb la temàtica d’aquesta convocatòria
presentant-se tots dos documents abans del 28 de Febrer de 2024 a la següent adreça electrònica de contacte: ipospain@gmail.com
Els resultats del procés de selecció es faran públics entre el 7 i el 10 de Març de manera
personal als interessats via correu electrònic, alhora que es publicaran en les xarxes socials de l’OFE

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *