Acreditació 30h de formació

Us recordem que el professorat implicat en la preparació i acompanyament de l’alumnat a l’OFC o que participi com a corrector o correctora en algunes de les modalitats de dissertació o de dilema moral, podrà acreditar 30h de formació reconegudes pel Departament d’Educació.

Us volem animar a implicar-vos en l’OFC com a correctors i correctores per tal de tenir  millors correccions, a més de poder intercanviar criteris i observacions que poden enriquir la nostra tasca docent, millorant l’ensenyament d’aquestes activitats.

El professorat que estigui interessat en participar com a corrector o correctora en les modalitats de dissertació o de dilema moral, si us plau, que es posi en contacte amb les coordinacions corresponents a través dels seus correus electrònics:

dissertacio.filo.ofc@gmail.com

Dilemes.filo.ofc@gmail.com

Animeu-vos! L’OFC som tots i totes!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *