Final autonòmica al CCCB de l’Olimpíada 2020 El poder del mite

Per fi tothom pot gaudir en diferit, gràcies al suport tècnic del CCCB, de les magnífiques defenses orals finalistes de l’Olimpíada que va tenir lloc a l’Auditori del CCCB el passat 7 de març. Va ser tot un plaer intel·lectual poder assistir-hi.

Recordem que les finalistes en la categoria de Fotografia varen ser: Carla Carreras Palau (Institut Milà i Fontanals, Vilafranca del Penedès), amb la fotografia: “Fill vermell del destí” i Júlia Jiménez Recio (Institut Sunsi Móra, Canet de Mar) amb la fotografia: “Amor ideal”.

Els finalistes en la categoria de Dissertació varen ser: Carlos Barata Benítez (Col·legi La Salle, Girona) i Raquel Novel Ortega (Col·legi SIL, Barcelona).

Els finalistes en la categoria de Vídeo varen ser: Abel Batalla Ferrés (Institut Front Marítim, Barcelona) i Guillermo Rueda Garijo (Institut Baix a mar, Vilanova i la Geltrú).

Per últim, les finalistes en la categoria de Dilema varen ser: Sara Ait Daud (Institut Milà i Fontanals, Vilafranca del Penedès) i Ainhoa Belmonte Blanca (Institut Manuel Vázquez Montalbán, Sant Adrià del Besós).

Les guanyadores (Júlia Jiménez Recio, Raquel Novel Ortega i Ainhoa Belmonte Blanca) i el guanyador (Guillermo Rueda Garijo) encara estan pendents de representar a Catalunya a la final espanyola posposada per la crisi sanitària. Continuarem informant quan es concreti i es confirmi definitivament la data i el com.

Aprofitem per desitjar-vos a tothom unes bones i molt saludables vacances!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *