Guanyadores i guanyador de la VII Olimpíada de Filosofia de Catalunya

El passat 7 de març a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es va celebrar la final de la VII Olimpíada de Filosofia amb les defenses orals dels finalistes.

El Jurat va estar format per la Susana Arias, Cap de Mediació del CCCB; l’ Edgar Gili, professor de Filosofia i coordinador del Màster de Professorat de Filosofia de la UB; i la Jèssica Jaques, professora d’Estètica i de Teoria de les Arts i responsable acadèmica del Doctorat Picasso de la UAB.  L’acte va ser presentat per l’Àlex Mumbrú, professor de Filosofia de la UB i assistit tècnicament per Ferran Wesello, tots dos membres de l’equip organitzador de l’Olimpíada.

En la modalitat de Fotografia, els finalistes van ser:

  • Carla Carreras Palau de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès, Fotografia: Fill vermell del destí.
  •  Júlia Jiménez Recio de l’Institut Sunsi Móra de Canet de Mar, Fotografia: Amor ideal.

En la modalitat de Dissertació:

  • Carlos Barata Benítez del Col·legi La Salle de Girona.
  • Raquel Novel Ortega del Col·legi SIL de Barcelona.

En la modalitat de Vídeo:

  • Abel Batalla Ferrés de l’Institut Front Marítim de Barcelona.
  • Guillermo Rueda Garijo de l’Institut Baix a mar de Vilanova i la Geltrú.

En la modalitat de Dilema Moral:

  • Sara Ait Daud de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès.
  • Ainhoa Belmonte Blanca de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán de Sant Adrià del Besós.

Les guanyadores i el guanyador (destacats en negreta) representaran a Catalunya a la final espanyola, que tindrà lloc els dies 24 i 25 d’abril a Santiago de Compostela. Moltes felicitacions a tots ells, als estudiants que van arribar a la final i també als que no ho van fer. Gràcies al professorat per respondre a la proposta de l’Olimpíada un any més i consolidar l’única convocatòria d’abast català i amb projecció espanyola i internacional que s’ofereix per a la participació dels alumnes de filosofia de secundària. Comptem amb vosaltres per continuar endavant!

Les fotografies i els vídeos realitzats pels participants els podreu veure en els apartats corresponents d’aquet blog. També podeu veure el reportatge fotogràfic a la pàgina de Facebook de l’Olimpíada. Més endavant penjarem els vídeos de la jornada, gràcies al suport tècnic del CCCB.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *