Celebració de la I Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Benvolguts i benvolgudes,

Ens plau convidar-vos a la celebració de la I Olimpíada de Filosofia de Catalunya que tindrà lloc el dia 15 de febrer (dissabte) de 2014 al Col.legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Sala Ramon Fuster.

Comptarem amb la presència de l’il.lustre Sr. Degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, Sr. Norbert Bilbeny, així com de la degana del Col.legi, Sra. Josefina Cambra en l’acte inaugural.

Els alumnes participants hauran de realitzar una dissertació sobre el tema de l’Olimpíada d’aquest any: La utilitat de la filosofia.

Posteriorment, tots els participants podran assistir a una taula rodona en la qual participaran professionals de diferents àmbits que debatran sobre la utilitat de la filosofia. Aquests seran Mercedes Delgado, psicòloga; Antonio Simon, director de teatre; Miquel Osset, director d’Editorial Proteus. La moderació anirà a càrrec de Ramon Alcoberro, professor de filosofia.

L’horari d’aquesta primera edició de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya serà el següent:

9:15: Acreditacions dels alumnes participants

9:30 h: Acte inaugural de la I Olimpíada de Filosofia de Catalunya amb Norbert Bilbeny, degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona; Josefina Cambra, degana del Col·legi de Llicenciats de Catalunya; Dolors Alcántara, membre del Comitè Organitzador de la I Olimpíada de Filosofia

10:00 – 11:30 h: Realització de les dissertacions.

11:30 h: Descans

12:00 h: Taula rodona sobre la utilitat de la filosofia en la qual participaran Mercedes Delgado, psicòloga, responsable tècnica del Programa de Salut Mental de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ; Antonio Simon, director de teatre i coordinador pedagògic de l’Institut del Teatre; Miquel Osset, director d’Editorial Proteus. Moderarà Ramon Alcoberro, professor de filosofia.

13:15 h: Comentari de la Comissió avaluadora, comunicació dels guanyadors i lliurament de diplomes i premi.

13:45 h: Cloenda

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *