Reunió amb l’ajuntament. Unim forces per tenir cura del Pinell

escola verda2El dijous 28 d’abril del 2016 l’alumnat de 3r d’ESO ens vam reunir amb regidores, regidors de l’ajuntament i alcalde per tal d’explicar-los-hi el nostre projecte d’Apadrinem el Pinell i fer-los propostes per tal de millorar els punts febles que hi hem detectat.

La reunió va fer molt profitosa perquè ens van explicar que ells també han engegat una campanya que és l’AMPOLLÓN encarada a la gent jove perquè siguin més cívics i no embrutin el Pinell. A més vam poder intercanviar impressions amb el tècnic de l’ajuntament degut als problemes ecològics que té aquest parc.

Els acords que vam prendre són els següents:

1- Concertar una visita de la regidora Laura Soriano al centre per tal d’explicar-nos més àmpliament en què consisteix la Campanya que ells duen a terme.

2- Fer una reunió amb el tècnic de l’ajuntament per tal d’explicar-nos més a fons els problemes que hi ha al Pinell amb els arbres que hi viuen, amb les replantacions…

3- Es van comprometre a difondre la nostra campanya, el nostre bloc i els nostres vídeos a través de la seva pàgina web.

4- Ens van comentar que hi havia la possibilitat de cercar un espai on fer una replantació d’arbres amb les escoles de Tremp.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *