Fòrum secundària Escoles Verdes. Lleida 2016.

Fòrum secundària pixlr

El dijous 21 d’abril del 2016 hem assistit al Fòrum d’Escoles Verdes de secundària a Lleida . L’alumnat representat que han gaudit d’aquesta activitat són: Arnau Buñol, Elena Badia, Mariona Casanovas i Lluna Iglesias.

 

Hem estat compartint l’espai amb els instituts de Lleida que també són Escola Verda i sobretot hem compartit ACCIONS que hem fet als centres.

Nosaltres hem exposat la nostra acció dintre del Pla d’Acció de reducció de materials relacionats amb el mòbil: MOBILITZA’T PER LA SELVA que ha tingut molt èxit i altres escoles ja s’han apuntat a fer-la!!

Hem agafat moltes idees d’altres escoles com: fer caisex niu per posar a l’hort o al pati de l’escola i poder estudiar els ocells, fer un concurs per tenir una mascota de l’escola Verda, millorar els nostre hort escolar, fer un panell d’escola verda més interactiu…

I el que ens hem emportat segur és:

NOVES IDEES           compartir         INTERCANVIAR        eNERGIA pOSITIVA

APRENENTATGES     MOLTES GANES DE CANVIAR EL MÓN!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *