Fira de continguts digitals 1×1 a l’Institut Pere Martell, a Tarragona

Els proper dilluns 17 de maig de 2010, de les 12 hores a les 20 hores, tindrà lloc la Fira de Continguts Digitals, organitzades conjuntament pels Serveis Territorials d’Educació i la Subdirecció general de Formació i Desenvolupament del Personal Docent. Aquesta Fira es celebrarà a l’Institut Pere Martell (Complex Educatiu de Tarragona).

Aquesta Fira està adreçada al professorat de secundària dels centres docents, i té per objectiu presentar els materials i continguts digitals que al voltant del projecte EduCat 1×1 estan elaborant diverses editorials. Es faran presentacions simultànies de 30 minuts de durada, properament us referenciarem el programa més detallat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *