3ª_Jornada Tècnica 2010

Aquesta Jornada Tècnica està orientada a proporcionar eines, recursos i materials de suport als/les coordinadors/es TIC de centres educatius, tant d’Escoles de primària com d’Instituts de Secundària, que estiguin interessats, o bé que ja disposen, d’entorns d’integració avançada de les TIC a l’aula de tipus 1×1 (un ordinador per alumne).

El curs 2009/2010 s’ha iniciat el Projecte eduCAT1x1 a secundària. La previsió és estendre aquest projecte el curs 2011/2012 a primària. El contingut de la jornada s’ha basat amb els recursos existents . La presència dels centres de primària pretén promoure les adaptacions metodològiques, curriculars, organitzatives i d’infraestructures per tal de preparar, durant el proper curs, aquest projecte.

El Nom de la JT és: “JORNADA TÈCNICA SOBRE ENTORNS 1×1

6 thoughts on “3ª_Jornada Tècnica 2010

 1. Samuel

  La nostra escola tampoc ha pogut. Voleu dir que ja està operatiu al PUC?

  Salutacions.

 2. Samuel

  Hola

  la directora ha entrat seguint les indicacins que ens has donat i continuem sense veure la Jornada. Podem veure altres activitats però no aquesta.

  Espero la vostra resposta. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *