Canvis previsibles al correu Web

Jaume Graells, Director General d’Educació Bàsica i Batxillerat ha fet arribar una carta als centres de Secundària , participants en el Projecte Educat x1 , on es pot llegir :

“D’acord amb el que ja varem avançar la setmana passada a la direcció del vostre centre, en tant que centre adscrit al Projecte Educat 1×1, aquesta setmana hem iniciat el procés de migració del vostre correu Xtec a un nou entorn d’aplicacions web basades en la tecnologia Google Apps”

El canvi encara no està temporalitzat per a les afectacions a la resta de centres i nivells educatius, així com professorat, tot i que la migració, previsiblement, es farà paulativament i  afecta a tots els usuaris/es del correu @xtec.cat

De fet, ja hem observat dues afectacions visibles a la xarxa. Per un costat , a l’accedir a la plana de correu es pot veure:

Al fer clic al botó vermell la plana que es mostra, portal d’entrada a Google xtec és

A mesura que tinguem més informacions al respecte, en quant a les dates d’afectació general per a Primària , us en farem cinc cèntims. De moment, ja podeu repasar el que als Seminaris SEM a Tarragona a l’octubre del 2007, fa 3 anys gairebé,  ja vam preveure, el funcionament bàsicament de l’univers Google, “Googlejant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *