Muntatges divertits

Dos programes de muntatge de fotografia  que us poden ajudar a entendre la fotografia o a treballar-la dins de l’aula. Destaquen per la seva senzillesa i espectacularitat, i no es tracta d’edició de fotografia com podria ser picnik

FOTONEA. Permet pujar diferents fotografies per a crear un collage amb les mateixes. A la vegada que es pugen permet canviar les seves ubicacions, afegir-les un marc, globus de text tipus còmic, afegir text, imatges de fons, etc. No cal registre previ . És sense cost mentre no es facin servir més de 6 fotografies a la vegada. També té possibilitat de fer-lo servir sense cap restricció, en la modalitat de pagament.

SHAPE COLLAGE. No fa gaires dies que va aparèixer aquesta aplicació, que requereix que ens baixem el programa al nostra disc dur per a realitzar la instal·lació. La part que resulta gratis del programa no és tan espectacular com la de pagament, però tot i així és soprenent el que ens deixa realitzar, com per exemple , amb dos clics:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *