Un model nou de projector, diferent

Sense intenció de fer publicitats, una casa prou coneguda d’articles informàtics ha tret al mercat un model de projector del que caldrà seguir la pista. Es tracta del “Brightlink”, un projector de vídeo que, sembla ser, no necessita de pissarra digital interactiva, doncs el mateix projector inclou els elements , sense fils, que possibiliten la interacció. Un simple “llapis”.

Hores d’ara el model encara no es comercialitza a Espanya, o no l’hem sabut veure.

Sí hem llegit, per les seves característiques anunciades, que :

  • Treballa en format 4:3 i 16:9, que és una característica que també arribarà paulativament als projectors, de la mateixa forma que la tenim present en pantalles de televisió LCD o LED i també en pantalles d’ordinadors.
  • Segons el model ( veiem dos a la web del fabricant ), la potència de l’aparell és de 3.000 lumens
  • No necessita de pissara digital interactiva, doncs incorpora un llàpis per infraroig que fa les funcions, damunt de qualsevol tipus de superfície
  • La distància de projecció es redueix a la mínima expressió. Veiem en diferents documents que no sobrepassa el pam de distància.
  • Foto i web de l’autor

Seguirem una mica la pista a l’aparell, del que ni tan sols se sap el preu de comercialització. Sembla que allò que ja fa molt de temps anunciavem sobre el comandament de la Wii i les seves aplicacions pràctiques del que amaga la seva tecnologia, a poc a poc va prenent forma comercial. I ho vam escriure al maig del 2008 a Tarragona que així ens semblava que esdevindria.

Caldrà veure els seus preus i funcionament, si poden arribar a substituir de forma fefaent el “pack” que actualment tenim als centres.

Investigant a la xarxa també hem descobert, sense més informacions, una altra casa que des de l’octubre treballa en un projecte similar. Hem trobat un vídeo explicatiu i unes planes web de preus. No sabem si aquest model es comercialitza encara a Espanya:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *