Tarracowiki

TarracoWiki comença a caminar.  Un camí ben traçat per on caminaran, en una fase incial, els centres educatius de la ciutat de Tarragona que hi vulguin participar acompanyats per la Xarxa de Telecentres de Tarragona i el Servei Educatiu del Tarragonès.  Fa uns dies es va signar l’Acord de Col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació i es va presentar als centres.

El pla de treball marca una primera fase dedicada al treball amb escoles i instituts de la ciutat i, a partir del mes de febrer de 2010, l’apertura a la ciutadania.

El projecte podria ampliar-se i fer-se funcional no tan sols als centres de Tarragona capital, sinó a molts altres indrets amb d’altres iniciatives. Podeu trobar més informació en aquesta entrada i també en aquesta de zonatic.

També us deixem un document explicatiu, tot i que us podeu posar en contacte directament amb els SE del Tarragonès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *