La Mostra 09 de Produccions Audiovisuals

Fonts ben informades ens apunten que el Jurat  de la Mostra 09 ja està en deliberacions finals dels treballs que han estat presentats, amb un gran índex de qualitat per part dels centres dels SSTT a Tarragona.
Des de l’Àrea Tic i  Servei TAC dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona us volem agrair la vostra participació en la Mostra de Produccions Audiovisuals Escolars 2009.

Així mateix, us volem recordar que la resolució d’aquesta convocatòria es farà pública el dia 18 de juny de 2009 mitjançant una emissió de vídeo per Internet amb la lectura de l’acta del Jurat , i que serà publicitada a la XTEC convenientment.

Seria convenient seguir aquesta emissió per internet en companyia dels alumnes participants en La Mostra 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *