3 thoughts on “Creació en 3D

  1. jpoveda1 Post author

    Hola Cèsar. Gràcies.

    Directament hem provat d’escriure el text en castellà, amb el preset en anglès i.. voilà. Ja hem vist que només accepta francès i anglès, però suposem que deu tenir un motor al darrera que no ho fa malament amb el castellà, per què, efectivament, no sona gens malament, ni per accent ni per entonació.

    Tot jugant creiem que té bones possibilitats. La meva filla estava mirant mentre preparava la entrada i s’ha quedat encandilada mirant la pantalla, els resultats i veient que el “ninot” la saludava amb el seu nom ( previ teclejar-lo, és clar ). Tarda uns segons en fer el render, però es pot tenir paciència ,vist el resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *