Una “bona pràctica” molt especial

Algun dia tocarà parlar de facebook, és clar que sí. Mentre, acontemtem-nos amb pensar que encara existeixen comportaments dignes d’elogi o el que de vegades venim a dir “bona pràctica”. A facebook està creat un grup d’amics de la Coca-cola que té exactament, a dia d’avui 3 milions 321 mil i escaig d’amics. Tot un grup. Doncs llegim via denkenuver que el grup va nèixer precissament com neixen “gairebé” tots els grups a facebook, per simple afinitat, sense intervenció per part de la coneguda empresa. Hores d’ara, davant l’èxit del grup la “marca” s’ha apropat als creadors del grup, no tant per demanar-los responsabilitats o l’autoria del producte, sinó per posar-se a la seva disposició per la millora del grup, així com posar personal qualificat a la seva disposició per tot allò que sigui necessari. Tota una bona pràctica de la que caldria prendre nota, per què de vegades la constància i la creativitat poden més que d’altres valors, i així se’ls ha reconegut als creadors del grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *