Alta d’Equipaments

Aquí teniu el sistema de gestionar els equipaments que el centres adquireixen.Penseu també que encara que es donin d’alta no entren a formar part del Gepse de forma immediata, fins que no s’actualitza per part del Departament les dades dels equips introduïts.

Donar d’alta Equipaments al Gepse

Criteris de Manteniment d’equipaments

EQUIPAMENT DE DOTACIÓ PRÒPIA

L’equipament introduït al GEPSE, quan acaba la garantia , passa a manteniment de l’empresa contractada pel Departament d’Educació.

L’equipament informàtic següent, adquirit pels centres:

– Ordinadors : Equips a partir de tecnologia Pentium III o similar. No s’inclouen perifèrics externs com ratolins, teclats, altaveus, microfons, Web cams, pen drives, discs durs USB i similars.

– Perifèrics : Monitors, impressores, escanners ; fins un màxim de 8 anys d’antiguitat, en funció de la seva tecnologia.

Es pot incorporar al GEPSE, per al seu manteniment com a dotació pròpia, un cop finalitzada la garantia del fabricant i/o després del període de carència de la data d’incorporació a GEPSE (inicialment aquest periòde de previsió és de 6 mesos). Recordeu que :

 

  • El material fungible, com bateries o la tinta per a impressora, no entra en la garantia ni en el manteniment.
  • L’opció de donar de baixa material sempre és accessible i funcional.
  • L ’equipament distribuït pel Departament d’Educació s’introdueix al GEPSE pel mateix Departament, i no s’ha d’introduir per part dels centres docents.

Document annexat : Criteris de Manteniment d’equipament TIC (actualització Novembre 2007)


Equip GEPSE – Gestió Planificació i Seguiment d’Equipaments
Àrea TIC
Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya
http://www.xtec.cat/gepse/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *