Spotify

No només de normatives, llibres oficials i d’altres menestralies us volem parlar. També la música té cabuda dins les aules, en qualsevol sentit. Soptify ens ha cridat gratament l’atenció.

Ofereix accés gratuït al catàleg musical de les principals discogràfiques i eines per a descobrir música nova. Com que es tracta d’un programa que funciona a través d’internet, el podreu instal·lar en qualsevol ordinador i, tot i que les cançons no es poden descarregar, podreu escoltar els vostres músics preferits a l’abast sempre que tingueu connexió. A més, ofereix la possibilitat de fer llistes de reproducció automàtiques d’un o més gèneres musical determinat que podeu acotar per a les dècades que us interessin. També podeu guardar les vostres pròpies llistes de reproducció, amb cançons que escolliu d’una en una o, fins i tot, fer cas de les recomanacions del programa, que a l’estil de Pandora i Last.fm us recomanarà cançons que no conegueu però que s’assemblin a la música que més escolteu.

El registre de moment és per invitació, però en aquesta plana el podeu fer sense cap ni una, d’invitació. Registrar-se, baixar-se el programa, que podeu instal·lar en qualsevol ordinador, i  començar a escoltar música.

El programa presenta una similitud increible a I-tunes,  tant en el sistem de recerca, escolta, com en el de resultats. Ah, si voleu més prestacions, les teniu, però són de pagament. De moment, per la patilla, una barbaritat de música per a escoltar només, en Beta, però … funciona.

spotify.jpg

2 thoughts on “Spotify

  1. Daniel

    Afegir que hi ha altres webs que ofereixen música a la carta. Rockola.fm (en fase beta, permet triar cantant, època, ritme i idioma i escoltar les cançons que ens va suggerint), Yes.fm (ofereix l’opció d’escoltar més de dos milions de cançons).

  2. Pingback: Seminaris TAC - Tecnologies a l’aula » LListes musicals compartides per a Spotify

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *