Segona Jornada Tècnica

Encara que a la plana oficial sobre el tema no es diu res encara, us avancem que la Segona Jornada Tècnica tindrà com a tema informacions diverses relacionades amb les configuracions “Heura”.

Donat que es parlarà i detallarà uns tipus de configuracions que no teniu el 100% dels centres, serà una Jornada Tècnica adreçada als centres que ja la teniu, o que es preveu que gairebé estarà enllestida al voltant del dia de realització. Recordar, igualment, que sota el paraigües de “Heura” poden haver-se realitzat diferents tipologies d’actuacions als centres.

Observareu, gairebé amb tota seguretat, que la Jornada Tècnica s’anunciarà per al dia 23 de febrer. Donat que aquest dia és el triat, majoritàriament, com a segon dia de lliure disposició als centres, aprofitant la data de carnestoltes, directament ja us anunciem que es portarà a  terme  ( al menys als centres dels ST. a Tarragona ) el dilluns següent, dia 2 de març.

Els Centres que estan convocats a la JT ja han rebut un Em@il perquè a traves del PUC, puguin inscriure a una persona del Centre com a representant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *