Protecció antivirus per Pendrives(usb)

Aquí teniu una senzilla aplicació per controlar que els diferents dispositius usb (pendrives) que s’han generalitzat inclús entre l’alumnat, estiguin protegits i no s’infectin o infectin la xarxa del centre.Penseu que encara que les màquines estiguin congelades(deep freeze) si guardes algo a unitat compartida (servidor) pots infectar el sistema(xarxa)

Te dos modalitats, instal·lar-lo al propi llapis(evita que aquest s’nfecti quan va d’ordinador en ordinador), i altra el guardian que s’instal·la a l’ordinador, es compatible amb l’antivirus que es tingui instal·lat i  quan tu fiques el llapis a l’ordinador fa un escaneig automatic del dispositiu Usb que s’ha connectat.

Aquí teniu un link de descarrega:

http://ldcmx.info/descargar.php?des=mxone Sorprès

One thought on “Protecció antivirus per Pendrives(usb)

  1. Pingback: Seminaris TAC - Tecnologies a l’aula » Control de connexions USB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *