Hemeroteca digital al diari “La Vanguardia”

portadamodernista6.jpg

Des de finals d’octubre aquest diari ha posat a disposició de qualsevol persona, sense necessitat de registre, un patrimoni històric de 127 anys de publicacions. És una poderosa eina de recerca dels fets passats al nostre país, que té un portal propi de recerca. Tres són les diferents formes : per paraules clau, per dia i per tendència, de forma i manera que podem escriure la paraula “Estat d’Autonomia” i cercar-nos un històric d’aparicions de la paraula a la seva base de dades.

Un instrument poderós que , en bones mans, i amb les explicacions adients,  servirà per a refrescar la memòria històrica del país des de les aules. O cercar la portada del diari amb les notícies més importants en la data del nostre naixement, per exemple.

2 thoughts on “Hemeroteca digital al diari “La Vanguardia”

  1. Pingback: Seminaris TAC - Tecnologies a l’aula » Nova hemeroteca en línea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *