La segona Jornada tècnica

Tal com heu pogut veure a la plana informativa a la Xtec sobre les Jornades Tècniques, està anunciada la segona, amb tota probabilitat, el dia 24 de novembre.  Ja amb anterioritat s’havia programat que el dia 24 de novembre es portaria a terme la segona sessió d’aquest seminari SEM a les contrades Tarragonines.

Apunteu amb llàpis a l’agenda que la segona sessió SEM resta com ja s’havia programat, el dia 24 de novembre. Serà la “possible” segona Jornada Tècnica la que saltarà en el calendari una setmana per a la seva realització, el dia 1 de desembre. Insistim que el tema de la segona Jornada Tècnica encara resta per confirmar, però si queda clar, sense peu a errors, que la segona sessió SEM serà el dia 24 de novembre.

Seguirem informant , també des d’aquest bloc, en quan disposem de més dades relatives a la possible segona Jornada Tècnica, sobre les seves dates de matriculació, temàtica , seus i dia de realització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *