Els blocs educatius de centres del ST d’Educació de Tarragona

Si recordeu, a finals del curs passat us vàrem demanar la col·laboració per tal d’apuntar-nos blocs educatius de centre. Hem fet una recopilació de tots aquells que vau indicar i hem fet un seguiment dels mateixos a través d’una sola plana. Des d’ella es poden seguir, a través de RSS ( algun dia parlem amb calma del tema i per a què serveix això ), les novetats de tots ells, des de la mateixa plana. Cal que us animeu a indicar-nos planes i recursos similars que porteu a terme als centres, per tal que es pugui compartir tota aquella tasca que feu. No dubteu en indicar-nos les vostres adreces web a través de comentaris a aquesta web o al formador/a del vostre seminari, siguin de blocs a la Xtec, a Blogger, WordPress….

A través de netvibes és possible reunir en una sola plana totes les novetats dels vostres blocs visitats amb regularitat. Igualment, us podeu crear tot un recull de novetats que poden ser interessants per a la vostra tasca a l’aula. L’exemple que us proposem, amb el reculls de blocs educatius de centres dels centres del Servei Territorial d’Educació de Tarragona, són només un exemple de recull.  

netvibes.jpg

4 thoughts on “Els blocs educatius de centres del ST d’Educació de Tarragona

  1. jpoveda1 Post author

    Ja hem “linkat” els vostres blocs al portal de Netvibes. Gràcies per la vostra participació i col·laboració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *