Seminari PDI: va venir un convidat més!

murphyfotogrande.jpg Era previsible. No havia pas de venir però ho va fer! Edward A. Murphy Jr. va fer cap a l’IES Pere Martell, lloc on ahir es va celebrar la trobada de tots els participants i formadors dels Seminaris TAC de la demarcació de Tarragona i algú més…
En Francesc Morilla i la Judith Escrig, del CEIP Jacint Verdaguer de Castelldefels, van venir a mostrar-nos les possibilitats de les pissarres digitals interactives aplicades a l’educació. L’esdeveniment s’havia d’emetre per zonaticTV, canal beta creat a mogulus.com.

Però, des del primer moment, l’Edward va començar a fer palesa la seva presència, fent la guitza al Francesc d’una banda i no permetent l’emissió en directe per l’altra. Això sí, al matí tot funcionava a la perfecció!

Però crec que podem dir que la trobada va valer la pena. L’assistència va trencar les previsions i les xerrades van superar tots els obstacles, l’experiència dels ponents amb aquestes eines és una garantia.

Gràcies a tothom per la participació, la col·laboració i el suport!

Powered by ScribeFire.

2 thoughts on “Seminari PDI: va venir un convidat més!

  1. M.Estrella Trillo Jurado

    Hola,
    Sóc una assistent a la trobada i la veritat que va ser molt interessant tot i que, com ja sabem, les NNTT tenen això… que sempre que hi ha cap acte important, a vegades fallen, però… cap problema, va ser molt interessant!.
    Gràcies i fins a la propera.
    Estrella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *