Sessió1

Els 2 SEM de secundària, els 2 SEM del Baix Camp i el SEM del Priorat teníem una cita, tal i com havíem pactat prèviament . A les 16 hores calia connectar-se a l’oovoo. Ho hem intentat , per què valia molt la pena i perquè volíem sentir al Pere Moyano del CEIP Mowgli explicant la seva experiència sobre la prestatgeria digital al centre, però… no ha pogut ser.  S’han pogut certificar les “meravelloses” connexions que tenim als centres per a efectuar aquestes coses. Cada cop més podem entendre, amb la praxis, el significat de la expressió “ample de banda”. De tota forma, durant 2 minuts sí hem pogut veure i sentir alguna cosa…..

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *