Formació Unescocat: Programa Talia

 

 

 

El Centre UNESCO de Catalunya juntament amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona us ofereixen el curs Introducció a la diversitat lingüística: la gestió del multilingüisme, per al qual s’ha obert un segon torn d’inscripció fins el 15 de setembre.

El curs, que ofereix una aproximació teòrica i pràctica orientada a la gestió de la diversitat lingüística que emergeix en diferents entorns d’interacció social, té una durada de 50 hores i es realitzarà al Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat (C/Nàpols, 346, 1er, Barcelona)

Cal emplenar el formulari en línia o bé trucar al 934 589 595.

Contacteu amb l’Escola de formació d’Unescocat: Programa Talia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *