Projecte Show-Mi

image004

Us presentem el projecte Show-mi: ajudant els immigrants a mostrar el valor de la seva llengua materna, que es desenvolupa en el marc del programa Grundtvig “Projectes multilaterals en l’educació dels adults” amb l’objectiu de facilitar la visibilitat de les competències lingüístiques de les persones immigrades i de revaloritzar-les.

Com a part del projecte s’han elaborat diversos materials per ser utilitzats per persones amb experiències migratòries diverses, al llarg de la seva vida i seguint els principis del Portfolio Europeu de les llengües. Entre aquests materials hi ha un suplement del Passaport Europeu de les llengües, unes taules d’autoavaluació que ajudin a integrar-se tant en el sistema educatiu com en el món laboral i materials formatius per a guiar en l’ús d’aquestes noves eines.

image008

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *