Llengües d’origen africà i l’ensenyament del català

El Departament de Benestar Social ha publicat la col.lecció Llengua, immigració i ensenyament del català amb la voluntat d’ajudar a les persones que arriben a Catalunya d’arreu del món a integrar-se en la nostra societat. Aquesta col.lecció pretén familitaritzar la comunitat educativa amb les llengües dels immigrants per tal que puguin entendre quins són els problemes lingüístics als quals s’han d’afrontar quan aprenen el català.

La col·lecció, a més d’una descripció gramatical de la lengua i d’un apartat amb els errors i problemes lingüístics més freqüents, presenta uns breus estudis comparatius del sistema gramatical català amb els sistemes gramaticals de les altres llengües.

Us presentem els estudis comparatius entre el català i algunes llengües africanes com el Fula i Wòlof i el Soniké i el Mandinga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *