Més de competències comunicatives

Aquests dies hem estat treballant intensament amb uns companys de Gavà per acostar la teoria de les competències comunicatives a la pràctica de les aules.  El document que va publicar el departament d’ensenyament a principis d’any és una bona eina per iniciar el debat, però sembla que cal una mica de concreció. Ja vaig enllaçar fa temps l’Enfilem les competències, però com que últimament escric més al bloc del Projecte Eines, us deixo tres escrits que caminen en aquesta direcció:

Un apunt de presentació general, un apunt desenvolupant específicament la primera de les competències i les bases del projecte escrites en col·laboració amb en Joan Busquets.

Espero que us agradi.

 

 

Aquest article ha estat publicat en ENLLAÇOS COMENTATS, PUBLICACIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *