Bloc Projecte Eines

Benvolgudes i benvolguts,

Ja sabeu que he dedicat els meus esforços didàctics dels tres últims anys al Projecte Eines. Aquest curs ja és complet al mercat a disposició de tots aquells que us hi vulgueu engrescar. La satisfacció de tot l’equip d’autors és màxima, sobretot, pel fet que hem pogut fer els llibres que volíem fer i perquè s’ha intentat donar resposta a les necessitats d’enfocar l’ensenyament de la llengua des del punt de vista de l’ús i del raonament. El temps ens dirà si l’hem encertat o no, però ens sembla que, en els temps que corren, un projecte no pot ser un fill que es llença al món amb una guia didàctica perquè el professorat s’espavili. Sabem que el professorat en farà un ús ben professional sota els criteris que li semblin més oportuns en el seu context, però creiem que és bo que tot el professorat que el faci servir pugui tenir una via de contacte amb els coordinadors del projecte, ja sigui per qüestionar, comentar, criticar…aquells aspectes que li semblin oportuns.

És per aquesta raó que l’editorial Castellnou ha engegat el Bloc del projecte Eines. Un bloc on anirem penjant tota mena d’aportacions i on donarem resposta a les vostres demandes (sempre que en siguem capaços). Ens sembla una manera interactiva i seriosa de compartir la tasca i de responsabilitzar-nos davant de tothom de les nostres decisions.

Espero que pugui ser útil i que en feu el màxim d’ús i de difusió.

Aquest article ha estat publicat en ENLLAÇOS COMENTATS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *