Feliç 2011

Aquest any ha estat difícil per a molts de nosaltres. La feina ha acompanyat més o menys, hem perdut poder adquisitiu, que en diuen. La salut ens ha donat algun ensurt que, afortunadament, hem pogut resoldre. L’educació, ai, l’educació d’aquest país! Tantes idees i tan poc coordinades.

Tanmateix, m’agradaria encomanar-vos l’esperit d’aquests poemes que reciten els meus fills, la importància de cada una de les petites coses i la lluita constant per aconseguir fites que molts ens volen convèncer que són impossibles. Només demano al 2011 que em conservi les ganes de seguir fent coses amb els que m’envolten.

Aquest article ha estat publicat en PARAULES, TEXTOS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Feliç 2011

  1. Margalida Capellà Soler diu:

    Bon Nadal i feliç Any Nou, família! Joan Marc, espero que no acabis el teu proverbial entusiasme ni les ganes de tirar endavant (et necessitem!) i, si per aquelles coses de la vida, defalleix en algun moment, mira als ulls d’aquests grans tresors, l’Oleguer i el Guifré, i hi trobaràs les forces necessàries.
    Bones festes, descansa i gaudeix de la família!
    L’enhorabona, nois! Sou uns autèntics àngels de Nadal.

  2. Laia diu:

    Que el 2011 us sigui profitós! Gràcies per la Nadala! Si els que pugen no ens prenen les paraules, serà difícil salvar els mots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *