Algunes activitats de llengua per a reflexionar

Benvolgudes i benvolguts,

No m’excusaré un cop més de com us tinc d’abandonades i abandonats. Simplement he de dir-vos que tot és a benefici de la didàctica. Estic content perquè últimament cada cop més trobo companyes i companys que sintonitzen amb les idees que jo defenso, encara que això em porti a anar una mica saturat i no poder actualitzar com cal el bloc.

Avui simplement us presento un dossier amb cinc activitats de l’àrea de llengua que jo he fet o faig a classe. Algunes ja apareixen a d’altres indrets del bloc, però les he reunit aquí per tal de reflexionar una mica sobre la seva utilitat i el seu paper en el desenvolupament de la competència comunicativa. Crec que seria un dossier prou interessant per debatre en un departament de llengües o, fins i tot, en un centre on es volgués treballar l’enfocament comunicatiu de manera transversal.

Si us és útil, m’encantaria que m’ho féssiu saber

Dossier: activitats-llengua

Aquest article s'ha publicat dins de EXERCICIS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *