The OLOA Project

Com que ja sabeu que l’anglès no és el meu fort, us adreço al que en diu la Societat Catalana de WebQuests i al que en proposa Isabel Pérez.internetradio

Si les webquest són una manera de treballar de manera competencial gairebé en essència, la Proposta de Mireia Grané suposa la síntesi del que ha de ser una idea didàctica i el que es pot fer en unes aules mínimament dotades. Una feina dura però satisfactòria que dóna una resposta satisfactòria tant a les competències comunicatives en llengua segona, com a les competències digitals i, sobretot a la competència d’aprendre a aprendre.

Aquest article s'ha publicat dins de ENLLAÇOS COMENTATS i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *