Les implicacions didàctiques de l’enfocament per competències

Tot i que com diu un amic meu, la didàctica és extremadament avorrida, a vegades tens la sort d’ensopegar amb un article que simplement té la pretensió de deixar clars els aspectes principals d’un determinat tema. En Marc Romainville va escriure aquest fantàstic article on posa de manifest els pilars de l’enfocament per competències, demostrant que aquest enfocament no és tan difícil d’entendre [una altra cosa serà portar-lo a la pràctica]. Després de llegir diversos totxos sobre el tema, aquestes planes mostren com no n’hi ha per tant i que el que cal és bàsicament posar-s’hi des d’un punt de vista crític[l’adjectiu és meu]

Vegeu aquest altre article penjat a internet sobre el fracàs universitari (així ens consolem tots plegats)

I fins i tot se’l pot veure en vídeo.

romainville.pdf

Aquest article ha estat publicat en LECTURES DIDÀCTIQUES, RESUMS INFORMALS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *