L’avaluació formativa

Aquesta presentació em va servir l’any 2002 per il·lustrar les possibilitats de l’avaluació formativa a l’area de llengua als X Tallers de Llengua i Literatura Catalana. Tot i que aquest concepte comença a ser una mica de segon ordre, la veritat és que la idea fonamental que defensa i la majoria de propostes didàctiques que s’hi avenien mantenen una gran semblança amb els objectius de l’ensenyament a partir de les competències. En aquest taller vaig presentar un seguit de pautes d’avaluació d’exercicis de llengua oral que penjaré un altre dia (vés a saber a quin racó del disc són).

També, un altre dia, penjaré un resum d’un dels articles marcs de Nunziati sobre l’avaluació formativa, que em sembla d’una vigència absoluta.

[slideshare id=194150&doc=avaluaci-formativa-1196948986799300-3&w=425]

Aquest article ha estat publicat en PRESENTACIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *