Convidat especial de la XI OFC 2024

En una setmana ens retrobarem al Teatre del CCCB per celebrar la final de la XI Olimpíada de Filosofia de Catalunya. L’esdeveniment començarà a les 10h i finalitzarà a les 14h En breu, farem públic el programa perquè sapigueu l’ordre de les modalitats i els detalls de tot l’esdeveniment. Us recomanem arribar una mica abans per poder entrar de manera ordenada, ja que l’espai d’aquest any és el Teatre del CCCB i no en el Hall del CCCB.
També ens fa molta il·lusió anunciar que tindrem com a convidat especial a l’Enric F. Gel, professor de Filosofia, i creador del canal de youtube Adictos a la filosofia amb qui conversarem sobre el seu canal i sobre el seu recent llibre ¿Hay Filosofía en tu nevera? Si algú vol adquirir el seu llibre hi haurà un punt de venda i si algú el té i vol que l’Enric se’l signi, que el porti i aprofiti!
A principis de la setmana vinent publicarem el llistat de finalistes d’aquesta edició.
Que passeu un bon cap de setmana!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *