Concurs de cartells: XI Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Iniciem la  XI edició de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya convidant-vos a participar en el concurs de cartells. Aquest any, com ja sabreu, el tema és Què és l’oci?, de manera que el cartell haurà de versar sobre aquesta temàtica.
Aquest concurs és gratuït i està obert a la participació de l’alumnat 3r i 4t d’ESO i batxillerat de tots els centres educatius de Catalunya.  El guanyador/a d’aquest concurs no viatjarà a la final estatal, en ser aquest un concurs específic de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya El cartell ha d’haver-se realitzat individualment i cada centre podrà enviar un màxim de dos cartells. L’autor/a del cartell seleccionat, a banda d’estalviar la inscripció de l’alumnat del seu centre, obtindrà un obsequi el dia de la final.

Les dades que han d’aparèixer en el cartell són: Olimpíada de Filosofia de Catalunya 2024 i el tema d’aquesta edició: Què és l’oci?. Cal comptar amb què l’organització de l’Olimpíada necessitarà un marge a sota (equivalent a uns 7,5 cm en un DIN-A3).
El format del cartell (mida DIN-A3) serà en suport digital: en format jpg o png. Les imatges i/o il·lustracions que puguin compondre l’original han de tenir una resolució de mínim 300 dpi a mida real.
Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors.
Si el disseny inclou fotografies, aquestes hauran d’estar lliures de drets d’imatge i hauran de tenir una resolució òptima per a impressió.
Cal enviar els cartells, així com el nom, cognoms, centre educatiu i població del centre dels autors o autores dels cartells, al correu: olimpiadafotografia@gmail.com entre el 2 d’octubre i 5 de novembre.
El cartell guanyador es publicarà al blog i a les xarxes socials de l’Olimpíada i es distribuirà perquè tothom en pugui fer ús.
Les obres presentades que no reuneixin els requisits anteriors no seran admeses a concurs, tampoc aquelles obres que puguin resultar ofensives o discriminatòries.
Per decidir quin cartell serà el representant de l’OFC d’aquesta edició es constituirà un jurat format per almenys 3 membres de l’equip de l’Olimpíada que no hagi estat encarregada de rebre les dades de l’alumnat.
El jurat tindrà en compte:
La qualitat tècnica i estètica.
La riquesa simbòlica i iconogràfica de la imatge.
Adequació i relació amb el tema: Què és l’oci?
L’originalitat de l’enfocament.
Capacitat de la composició per provocar sensacions, emocions i suggerir reflexions filosòfiques.
Per qualsevol consulta, no dubteu en escriure a: olimpiadafotografia@gmail.com
En breu, us informarem sobre el calendari d’inscripció per a les diferents modalitats de la XI de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya.
Us animem a presentar cartells per aquesta edició i a preparar a l’alumnat en les diferents modalitats.
Desitgem que hàgiu tingut molt bon inici de curs 2023/24!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Concurs de cartells: XI Olimpíada de Filosofia de Catalunya

  1. Tessa Hidalgo diu:

    Si us plau, ens és impossible realitzar la inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *