El trampolí olímpic: de l’OFC a TEDxYouth

Missatge rebut recentment a la bústia de l’Olimpíada:

Hem intentat contactar amb dos dels guanyadors després de veure’ls al vostre blog https://blocs.xtec.cat/filolimp/2019/03/30/guanyadores-de-la-iv-olimpiada-de-filosofia/  i també a un altra entrada https://blocs.xtec.cat/filolimp/2019/06/15/assaig-per-a-la-participacio-en-lipo-2019/. A partir d’aquí vam veure els vídeos del CCCB on estan les conferències i varem seleccionar a la Carla Lucchetti i la Anna Vicente. A la Sofia Medina no l’hem vist però el text és engrescador.

L’equip de TEDxYouth a Amposta organitza events d’intercanvi d’idees de joves i per a joves. La seva pàgina web la podeu trobar aquí.

Busquen joves amb “idees pròpies, noves i diferents i que valguin la pena ser difoses”, i els han trobat entre les guanyadores de la nostra Olimpíada, gràcies als vídeos que ens facilita el CCCB any rere any, gràcies a la difusió que en fem al bloc tant dels vídeos com de les proves escrites, sempre que ens les facin arribar. Ens agrada molt pensar que no estem sols valorant el pensament propi dels joves.

La proposta és participar en una selecció. Si sont elegits, rebran formació específica per participar en un event TEDxYouth el 4 de setembre. No sabem si acceptaran participar-hi, però ens sembla clar que la notícia mereixia ser compartida: no és la primera ocasió que l’Olimpíada fa de trampolí cap a altres opcions.

En el vídeo següent podem veure quin és l’objectiu i identificar els aprenentatges desenvolupats. Sens dubte una experiència interessant que esperem aprofitin les nostres guanyadores i que esperem donem notícia al bloc.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *