Records en vídeo d’una Olimpíada més

Potser farem d’aquesta activitat tradició a mida que passi el temps i es consolidi amb les aportacions d’estudiants i professorat. Encara tenim el bon regust d’aquesta tercera edició, satisfets d’haver millorat i amb ganes de continuar fent-ho en la propera.

Us deixem aquí dos vídeos que ens aporten la visió del que ha suposat aquesta Olimpíada.

El primer, del Concurs de dissertacions, l’eix de l’Olimpíada i el seu punt de partida.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7cx0uo82V8U[/youtube]

El segon, dels vídeos de reflexió filosòfica presentats a la I Mostra de Videes, una aportació nova que hem fet aquesta edició. La coordinació està a càrrec de Fèlix de Castro.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tk5c1Zhyiuc[/youtube]

A l’anterior entrada, juntament amb el nom dels guanyadors, vam esmentar el dels membres del Jurat, però l’Olimpíada no hauria estat possible sense la feina de molts més:

Maria Verdaguer, Anna Masó, Mercè Garcia i Xavier Alsina han fet possible que tothom, professorat inclòs, rebi un petit obsequi.

Jordi Rodón ha estat el nostre dissenyador en cap una Olimpíada més, sent el responsable del logo, els diplomes i el cartell.

Manuela Gómez, Imma Casanova, Xavier Alsina, Jordi Beltrán i Fernando Llorente han estat els facilitadors dels diàlegs, sota la coordinació de Fèlix de Castro.

Àngels Baldó i Blanca Betriu, vocal de la Junta de la Societat Catalana de Filosofia i administrativa es van encarregar de la gestió de les inscripcions i les factures.

Pau Alsina va moderar el debat amb Perejaume i Vicenç Villatoro.

Antonio Vega és l’autor de les fotografies.

I les professores i professors que van participar en l’Olimpíada amb els seus alumnes:

Carme Martínez Pérez, Angels Moran, Enric Matamala Safont,Carlos Terrón Vasco, Diana Escudero Bisbal, Aurora Sánchez Roldán, Sonia Sánchez Muñoz-Redondo, Fèlix de Castro Ortín, Yolanda Navarro Blanca, Enric Gil Garcia, Bàrbara Bernadàs Salmerón, Carmen Jiménez Rey, Àngels Baldó, Josep Soler Aznar, Jaume Domingo Herráiz, Josep Maria Berrocal Macias, Mercè Garcia Farreras, Esther Cruañas Rasclosa, Xavier Alsina González, Rafael Pérez Carmona, Lourdes Estrada Desunvila, Ignasi Lasheras, Luis Roca Jusmet, Dolors Alcántara Madrid, Florenci Bové Marcé, Joan Trabal, Domingo Cabezas Barra, Maria Teresa Hidalgo Cebolla, Montserrat Rovira Bach, Mercedes Herraez Vila, Imma Montero García, Jacint Subirà i Comellas, Lluís Masnou Franco, Francisco Javier García Lapresta, Carme Mallafré Martínez, Carme Llopart Mora, Damián Cerezuela Frías, Mia Men, Santiago Marchese Flórez, Núria Vives Ferrer, Ana Diego Lavín, Anna Sabaté Poch, Laura Tarradelles Sales, Anna Ribas.

Aquesta Olimpíada va nèixer amb la voluntat de ser un espai de trobada d’alumnes excel.lents i també d’acollir propostes didàctiques obertes a tot l’alumnat de filosofia de secundària i batxillerat. És també l’única activitat que té projecció fora de Catalunya, aspecte que engresca i estimula sens dubte la participació.

Anem fent camí de mica en mica, camí que seria impossible sense que des del Servei Educatiu del CCCB la Bàrbara Roig i el Ramon Espelt haguessin donat més que suport al projecte, doncs l’han compartit amb nosaltres des de bon principi.

A tothom moltes gràcies i fins la propera!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *