Més Olimpíada gràcies a professorat i alumnes!

Aquesta III Olimpíada de Filosofia de Catalunya al voltant del tema de la bellesa comptarà amb la participació de 46 centres i 87 estudiants de batxillerat. Gràcies a ells i especialment als seus professors i professores podrem celebrar aquesta tercera Olimpíada el proper 27 de febrer en col.laboració amb el CCCB per segon any.

Ens han donat suport aquesta edició col.laboradors i patrocinadors que ens permetran obsequiar a tots els participants i premiar als guanyadors amb el viatge a la final d’àmbit espanyol, que serà a Oviedo els dies 15 i 16 d’abril.

La part pública de l’Olimpíada començarà a les 11 h del matí, aproximadament, amb els diàlegs dels estudiants, i seguirà amb el debat amb els ponents convidats.

Us hi esperem!

cartell_OFC2016 baixa

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *