El fil de les clàssiques rebrà divendres el premi Didascàlia XVI de l’Auriga

Divendres 27 de febrer a la tarda El fil de les clàssiques rebrà el premi Didascàlia de la revista Auriga en la seva XVI edició. Us animo a acompanyar la Margalida en la recollida del premi. Els actes programats són:

  • A les 17?30 l’arqueòleg Ramon Coll obrirà i explicarà les restes romanes de Can Farrerons. Les restes romanes amb la seva planta octogonal romanen a sota dels carrers i dels nous edificis. Sigueu puntuals al costat de la caseta en la cruïlla Santiago Rusiñol i Enric Granados.

  • A les set al centre cívic (C/Esperança 19-21), després de la conferència de Pere Izquierdo “Món clàssic a Catalunya en temps de la II República”, El fil de les clàssiques rebrà el premi Didascàlia i l’alumne Roger Coch amb la seva professora, Roser Campi, de l’IES Mercè Rodoreda de l’Hospitalet de Llobregat, el premi Núria Tudela i Penya pel treball Antígones

 Felicitats a tots! Bona feina! Ànims i endavant!

A la foto, Margalida Capellà recollint el 1r Premi Blocs Catalunya en la categoria d’Educació.

Aquest article ha estat publicat en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El fil de les clàssiques rebrà divendres el premi Didascàlia XVI de l’Auriga

  1. Margalida Capellà Soler diu:

    Moltes gràcies, Jordi!
    El teu nom també hi va ser present altre cop!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *