Reconeixeu les nostres constel·lacions?

“La butlla d’or” de Neus Jordi, pàg. 13

Després de llegir La butlla d’or de Neus Jordi, hem decidit fer recerca sobre les constel·lacions i els nostres signes del zodíac per saber-ne més i ho hem plasmat en una manualitat que tot seguit us expliquem. Esperem que us agradi i que a partir d’ara podeu identificar les constel·lacions de l’Óssa major i de l’Óssa menor, així com dels nostres signes del zodíac (Verge i Sagitari).

Imatge de previsualització de YouTube

Lucía & Fanny
Cultura Clàssica

Aquest article s'ha publicat dins de Actualitat, Constel·lacions, General, Part pràctica, Zodíac i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Reconeixeu les nostres constel·lacions?

  1. Nosaltres hem escollit les constel.lacions perquè ens va venir la idea de com podíem fer el treball utilitzant purpurina.
    La cartulina amb purpurina en la qual i podeu apreciar les contel.lacions de geminis,piscis i leo que són els nostres signes dels zodiac més la ossa major i la ossa menor que són les que sortien en el llibre. El resultat final no ens va agradar gens i vam decidir fer una altra cosa.
    Vam tenir la idea de fer com un movil. Vam utilitzar una branca, fil, cartró i pintura. Vam pintar la branca i vam retalla les formes de les constel.lacions i pintar de negre i blanc. Després amb el fil ,que es de color vermell però el voliem blanc però no tenien, el vam passar pels forats de les figures i finalment el vam lligar a la branca.

    Peinado, Violeta i Nagore

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *