Dibuixos i arbre genealògic

En aquest apartat, nosaltres penjarem uns dibuixos relacionats amb les constel·lacions i l’arbre genealògic dels personatges de les constel·lacions zodiacals. Els dibuixos no els hem fet nosaltres sinó que eren d’uns antics alumnes de la Lida, bé la Margalida, la nostra tutora, que els va recuperar i ens els va donar perquè els pintéssim i identifiquéssim de quines constel·lacions es tracten. A nosaltres ens han ajudat molt i els hem volgut compartir aquí amb tots vosaltres i en referència als seus autors. En quant l’arbre genealògic, té relació amb els signes zodiacals i el seu origen mitològic.

bucket-2012-2013's Dibuixos album on Photobucket

3 respostes a Dibuixos i arbre genealògic

 1. Liana Franchesca diu:

  Bonum diem!
  Aquest apartat esta molt be, els dibuixos de les constel·lacions i l’arbre genealògic dels peraonatges de les consetl·lacions zodiacals, són facils de entendre i si que ajuden bastant a entendre l’apartat.

  Vale!

 2. Noelia Nistal diu:

  Bonum diem!
  Però mare meva, quan d’art hi ha aquí! Aquesta gent que dibuixa aquestes meravelles hauria de dedicar-se professionalment a això, de veritat!
  I no només està genial dibuixat, sinó que a més això ho fa més entenedor i entretingut alhora d’entendre les constel·lacions i de identificar-les.
  Margalida, és nota que sempre has tingut alumnes de categoria!
  Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *