Justificació i objectius

Nosaltres hem triat aquest tema perquè la mitologia grega i romana ens ha fascinat des del primer dia que en vam sentir a parlar. També ens interessa molt l’astronomia, ja que és una ciència que sempre està canviant: cada any es descobreixen nous planetes o noves galàxies i els científics van assolint nous coneixements i fan noves teories.

A més a més, el nostre projecte de recerca de 4t d’ESO tractava sobre el cosmos. La diferència és que aquest treball també té relació amb la mitologia grega i romana, donat que grecs i romans van ser els primers en veure les constel·lacions o  els primers eclipsis. 

Nosaltres vam decidir fer-ho en format bloc perquè pensem que així és molt més dinàmic, ja que podem penjar vídeos, enllaços, imatges, podem utilitzar altres eines com eixos cronològics, google maps, prezi, etc. I a més, perquè gent de tot el món pot veure el nostre treball.

Nosaltres pretenem donar, amb el nostre treball,  una visió divulgativa i interdisciplinar de les principals constel·lacions de l’hemisferi nord, dels  signes del zodíac, dels planetes… que reben el nom de la mitologia grega i romana. D’aquí el nom  El cel dels mites.

A més, un altre objectiu que tenim en fer aquest treball és aconseguir que els observatoris de Catalunya, com l’Observatori Fabra o l’Observatori d’Àger, es visitin més i que a les escoles es parli més sobre l’astronomia i els mites grecs o llatins que estan relacionats.

Una resposta a Justificació i objectius

  1. Xènia Sánchez Hernández diu:

    Noies vàreu fer una gran feina amb aquest Treball de Recerca, que va servir d’inspiració i d’ajuda a tantíssima gent que es trobava perduda. Gràcies en nom de tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *