Els Jocs Olímpics

Els Jocs Olímpics “Rio 2016”anelles

Tothom sap que els Jocs Olímpics són l’esdeveniment esportiu més important de tots els temps. El somni de qualsevol esportista és poder participar en uns Jocs Olímpics.

Tothom sap que es realitzen cada 4 anys i en una seu diferent cada vegada. Que es competeix en moltes disciplines diferents…

Segurament molts de vosaltres heu dedicat part de les vacances a seguir els JJOO de Rio 2016 per la televisió.

És per això que volem aprofitar enguany per preparar tot d’activitats relacionades amb els JJOO des de tots els cursos. A Batxillerat us ha tocat ser els encarregats de fer-ne una exposició amb la intenció que, un cop acabada, ens ajudi a descobrir moltes més coses  dels JJOO i Paralímpics.

La proposta s’estructurarà en 2 parts:

Període pre-avaluació: (Activitats en parelles o grups de 3).

  • Cada grup ha de triar 1 tema que us interessi destacar dels Jocs Olímpics i/o Paralímpics i dissenyar 1 infografia. 
  • Possibles temes origen dels JJOO, la dona als JJOO, medalles espanyoles al llarg del temps, valors de l’olimpisme, símbols importants de l’olimpisme… Alguns exemples.
  • Caldrà entregar-la amb format digital i tenint en compte els criteris d’avaluació que anirem acordant al llarg d’aquest període.
  • Data d’entrega: 17 d’octubre.
  • L’entrega es farà a la carpeta drive compartida amb cada grup.

Període 1r Trimestre: (pels alumnes del Batxillerat Artísitic)

  • L’activitat continuarà a la matèria de cultura de 1r de Batxillerat artístic. L’objectiu d’aquesta part de l’exposició és donar un format unitari a les infografies per tal que es converteixin en una exposició sobre “Jocs Olímpics i Paralímpics”.