Propostes d’activitats

Activitat 1a Avaluació

Hem passat gairebé tot el 1r trimestre. Durant aquesta part del curs hem treballat aspectes generals de condició física, les curses d’orientació i el beisbol.

Pel que fa a la part de Condició física, hem parlat sobre què cal fer per preparar el cos abans de fer exercici, quines són les diferents parts d’un escalfament, quina funció té cada una d’aquestes parts, perquè cal estirar després de l’activitat…

Pel que fa a les Curses d’orientació hem après els aspectes bàsics d’aquest esport i hem pogut realitzar diferents activitats relacionades amb aquest esport.

Del Beisbol hem anat aprenent diferents aspectes del reglament d’aquest esport i l’hem anat adaptant a les nostres possibilitats.

Reflexiona sobre tot això que hem treballat i fes un escrit amb el contingut següent:

 •  Explica quines són les parts d’un escalfament, quina funció té cada una d’aquestes parts i perquè cal estirar després de fer una activitat.
 • Explica què t’han semblant les curses d’orientació, si coneixies aquesta modalitat esportiva anteriorment, si et sembla que ha estat interessant poder-la experimentar semblat divertit i interessant i si t’agradaria practicar aquest esport en el teu futur.
 • Busca un reglament de Beisbol i descobreix els següents aspectes:
   • Quants jugadors de cada equip juguen?
   • Com s’elimina un jugador?
   • Quan s’intercanvien els rols (atac-defensa) dels equips?

En aquest bloc tens informació que et pot interessar consultar per fer el treball.

Alerta amb les faltes i el redactat. Corregeix bé el document abans d’entregar-lo.

Data d’entrega: divendres 5 de novembre.

Pots enviar-me’l a npomared@ibellvitge.net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *