L’activitat física i l’esport

L’activitat física i l’esport

saltairelliure2  En els blocs anteriors hem pogut descobrir la relació entre activitat física i salut, hem après els principis que hem de tenir en compte si volem planificar la nostra activitat física, hem conegut el món del Fitness i hem estudiat les diferents activitats físiques dirigides dels clubs de Fitness.

Ara, en el bloc “L’activitat física i l’esport” pretenc donar-vos a conèixer altres possibilitats de fer esport com són les activitats que podem fer en entorns naturals oberts a tothom com poden ser una pista pública, un parc, una plaça, a la muntanya…) i on tothom pot anar-hi i passar una estona fent esport lliurement. Espais que sovint impliquen ser capaços de posar-nos d’acord amb altres persones, tenir una mica d’iniciativa per gestionar el temps, l’espai i la gent que hi vol participar.

El criteri d’avaluació implícit en aquesta darrera part del curs és “Ser capaç de dissenyar i organitzar una competició esportiva o una activitat a la natura per portar a terme amb els companys de classe”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *