Per anar escalfant motors

 

Després de veure que poden sortir bones coreografies amb la ud del ritme… el ball de Txatxatxa o el Tango que farem aquest segon trimestre serà super “easy” 😉

Aquí us deixo uns petits trailers de películes on ballen el tango o el Chachacha. Haureu d’escollir entre Tango o Txatxatxa. Ja em direu. Per cert, hi ha la llista de tots els trailers. Heu de clicar per fer-ho més gran o veure-ho directament al youtube.

Esencia de mujer. Gran película on apareix Al Pacino. Es un militar que s’ha quedat cec. Escena de Tango

Toma mi mano (Take the lead). Película on apareix Antonio Banderas. És un professor que aplica unes metodologies diferents per que aprenguin els seus alumnes. Escena de Tango. Està molt bé.

Shall we dance? Película on apareix J.Lo i Richard Gere. Ella és una professora de ball i ell un que vol aprendre. Entretinguda. Escena de tango

Dance with me. Película on apareix Chayanne i Vanessa Williams. Ella és professora de balls de saló i ell sap ballar molt bé.. Entrentinguda. Escena a partir del 1’43” Chachacha.

 

Criteris avaluació Ball de saló

0,5 p – Creativitat passos

0,5 p – Vestuari

2 p – Temps coreografia entre 1’30” – 2′

3 p – Aplicació dels passos bàsics

2 p – Seguiment de la música

2 p – Acoplament a la parella

 

Cada sessió demanaré que em mostreu 32 temps mínim per veure que heu estat treballant.

Els grups amb més nois que noies hauran de repartir-se les noies  amb els nois. És a dir que faran més d’una coreografia (o la mateixa amb els altres nois). Agafaré la millor coreografia i obtindran 1 punt més a la nota de balls de saló.

Deixa un comentari