Projecte #PEPLC

Estic inmers en un nou projecte, un projecte internacional fascinant relacionat amb l’Educació Física anomentat PEPLC, Comunitat d’aprenentatge professional d’EF.

Tot va començar quan estava buscant informació relacionada amb els portfolios l’any passat, ja que aquest any volia introduir aquests en l’Educació Física. Vaig llegir molta informació, però va haver-hi un bloc que em va sobtar i em va agradar molt d’un professor de Primària que treballava a la Xina anomentat Andy Vasily  (http://www.pyppewithandy.com) on reflexionava sobre la Educació Física, les seves classes, l’sportfolio, etc. A partir d’ell i el twitter (i ara al google +) se’m va obrir un nou món de gent molt bona relacionada amb l’EF i que gràcies a aquestes eines he pogut seguir tot el que van fent.

Alguns cracks:

Joey Feith – http://www.thephysicaleducator.com/index.html

Nathan Horne – http://www.iphys-ed.com/technology-in-pe.html

Jo Bayley – http://lovephyed.blogspot.com.es/

Mel Hamada –  http://www.melhamada.com/

Mr Robbo – http://thepegeek.com/

El projecte ideat per Andy Vasily, sino recordo malament, Kelly Ann Perry i Adam Howell és un Projecte Internacional on s’han juntat uns 250 professors d’EF de 80 països que parlen i reflexionen al voltan de 5 temes principals.

  • Valoració (Assessment)
  • Curriculum i Programació
  • Models de instrucció – Didàctica (Instructional Models)
  • Innovació i tecnologia  (Innovation and Technology)
  • Lideratge i tutoria (Leadership and Mentoring)

Ens juntem en grups segons proximitat geogràfica amb un líder que organitza les trobades a través d’un hangout (google +) i llavors seguint un full de ruta parlem sobre els temes que ens hem suscrit.

Estic ansiós per començar i poder trobar-me amb els meus companys de l’equip. Aquest gran Projecte farà que em pugui reciclar, renovar-me, veure camins oberts d’altres professors, noves eines, eines que utilitzen amb gran èxit, etc. A la llarga em farà millor professor i conseqüentment els meus alumnes s’enriquiran de TOT això. Resumint …EXPERIÈNCIA A L’ABAST DE TOTHOM…i un magnífic projecte que pot canviar la forma de veure la EF i sobre tot, fer un gran salt de qualitat de cara a tenir uns coneixements i sobre tot que podrem “copiar” allò que fan bé els altres i arribar així a l’excel·lència docent.

——————————————————————

Estoy inmerso en un nuevo proyecto, un proyecto internacional fascinante relacionado con la Educación Física llamado PEPLC, Comunidad de aprendizaje profesional de Educación Física.

Todo empezó cuando estaba buscando información relacionada con los portfolios el año pasado, ya que este año quería introducir éstos en la Educación Física. Leí mucha información, pero hubo un bloc que me sorprendió y me gustó mucho de un profesor de Primaria que trabajaba en China llamado Andy Vasily (http://www.pyppewithandy.com) donde reflexionaba sobre la educación Física, sus clases, el sportfolio, etc. A partir de él y el twitter (y ahora en google +) se me abrió un nuevo mundo de gente muy buena relacionada con la EF y que gracias a estas herramientas he podido seguir todo lo que van haciendo.

Algunos cracks:

Joey Feith – http://www.thephysicaleducator.com/index.html

Nathan Horne – http://www.iphys-ed.com/technology-in-pe.html

Jo Bayley – http://lovephyed.blogspot.com.es/

Mel Hamada –  http://www.melhamada.com/

Mr Robbo – http://thepegeek.com/

El proyecto ideado por Andy Vasily, sino recuerdo mal, Kelly Ann Perry y Adam Howell es un Proyecto Internacional donde se han juntado unos 250 profesores de EF de 80 países que hablan y reflexionan sobre 5 temas principales.

  • Valoración (Assessment)
  • Curriculum y Programación
  • Modelos de Instrucción – Didáctica (Instructional Models)
  • Innovación y tecnología (Innovation and Technology)
  • Liderazgo y tutoría (Leadership and Mentoring)

Nos juntamos en grupos según proximidad geográfica con un líder que organiza los encuentros a través de un hangout (google +) y siguiendo una hoja de ruta hablamos sobre los temas que nos hemos suscrito.

Estoy ansioso por empezar y poder encontrarme con mis compañeros de equipo. Este gran proyecto hará que me pueda reciclar, renovarme, ver caminos abiertos de otros profesores, nuevas herramientas, herramientas que utilizan otros profesores con gran éxito, etc. A la larga me hará mejor profesor y por consiguiente hará que mis alumnos se enriquezcan de TODO esto. Resumiendo.. EXPERIENCIA AL ALCANCE DE TODOS … un magnífico proyecto que puede cambiar la forma de ver la EF y sobre todo, un gran salto de calidad de cara a tener unos conocimientos y, sobre todo, que podremos “copiar” lo que hacen bien los demás y llegar así a la excelencia docente.

Deixa un comentari